U wordt ontvangen op de parkeerplaats voor Costa Natura, door de eigenaar of een vervang(er) (ster), wij verzoeken u contact met deze persoon op te nemen zodra U vertrekt van het vliegveld. U ontvangt tijdig voor vertrek hierover informatie.  

Indien U een persoonlijke tranfer vanaf het vliegveld wenst (u wordt per auto opgehaald en gebracht naar het vliegveld) dan kunt u dit aangeven en zullen wij u een aanbod doen. 
 
Parkeren doet U op het complex op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen, het appartementen gedeelte zelf is verkeervrij.
 
Een entree kaart (auto-entree) kunt U verkrijgen bij de receptie de kosten bedragen € 50,00 (€ 25,00 borg en € 25,00 administratie kosten) Daarnaast kunt U tegen betaling bij de receptie per dag/week een code voor gebruik van internet (wifi) aanvragen, 
 
Het appartement wordt schoon opgeleverd, Per week verblijf ontvangt U bed en badlinnen (geen strandlakens). onze prijzen zijn inclusief de eindschoonmaak en electra-verbruik. (wel vragen wij U om met mate gebruik te maken van de airco(indien aanwezig)  en deze niet aan te zetten bij afwezigheid en/of het openstaan van de schuifpui))
 
Voor vragen betreffende de appartementen , verzoeken wij contact op te nemen met de eigenaren van het betreffende appartement (zie contact)