Auto huren:

Voor een huurauto adviseren wijhttp://carambacar.com/Bij reservering wordt u opgewacht in de aankomsthal en rechtstreeks naar uw auto gebracht welke geparkeerd staat voor de luchthaven. Hierdoor behoort het wachten bij een verhuurbalie tot het verleden.

http://carambacar.com/de/reisefuehrer/malaga/32-reisefuehrer/weitere-information/39-fkk-urlaub-andalusien.html


Openbaar vervoer:

Om Costa Natura per bus te bereiken, is het nodig herhaaldelijk over te stappen. Spaanse bussen zijn aangenaam, met airco uitgerust en betrouwbaar. Bovendien zijn ze goedkoop.
Van Luchthaven Malaga (Pablo Ruiz Picasso Airport)
De Malaga Airport Express naar Marbella Busstation is de eerste bus die je moet nemen – een ticket kostte ca. € 6 in 2012. Deze bus rijdt langs de Autopista del Mediterraneo (AP7) en is heel doeltreffend.
Vanuit Marbella Busstation is het mogelijk om een bezoek aan de stad te brengen of te gaan winkelen. Er is een goede locale busdienst naar het centrum van Marbella.
In Marbella Busstation dient men de locale bus naar Estepona via Puerto Banús en San Pedro de Alcántara te nemen. Deze lijn rijdt voornamelijk via de snelweg N340 (in 2012 kostte dit 4€). Bovendien is er een expresbus Marbella – Estepona (2012: 4,5 €), zie het uurrooster via Internet hieronder.
Van Estepona Busstation naar het naturistendorp Costa Natura wordt een taxi aangeraden – de prijs bedroeg in 2013 ca.  10 €.

Autobuses Portillohttp://www.ctsa-portillo.com/horarios.html

Hier vindt u de dienstregeling:  dienstregeling

Vliegtickets :

www.transavia.com

www.schipholtickets.nl